Design egen fodboldtrøje i dag og få den i morgen

I kæmper i Serie 4. Denne sæson er gået acceptabelt, og med et par skader kom I igennem. Næste sæson bliver jeres sæson. Det er her, i slår igennem og viser, hvor gode I er.

Uden trøjer vil ingen tage jer seriøst. I ligner nogle, der bare tænker på den bajer, der venter på jer. Tænk, hvis i kunne blive taget seriøst. Og tænk, hvis jeres nummer 7, der spiller på toppen, vil ligne en, der faktisk kan ramme en bold – nu vil de frygte ham! 

Flere muligheder

Her er rigtig mange muligheder. Nogle af virksomhederne er danske, mens andre er internationale. Hvis i vælger den billigste, så vil i blive skuffet.

Meget af det foregår online. Du får først varen i hænderne når det er færdig. Her er det for sent, hvis det ikke lever op til jeres krav. Det er derfor, det er så billigt. E-handel er fint, hvis I ikke har store krav til kvalitet.

Prisen I skal betale

En trup på 16 mand vil skulle betale omkring 300-400 kr. pr. person. Heri indgår trøjer, shorts og strømper. Det hele vil matche. Men det er uden print!

Print er en god idé, hvis i tænker jer om

I bør ikke bestille print på nettet. Priserne er billige, men kvaliteten er desværre også derefter. Leveringen vil I heller ikke skulle regne med. Hvis der er problemer med jeres print, vil returneringen helt sikkert også være besværlig. Det er sikker ikke engang muligt at få pengene tilbage. Alle disse problemer gør at, du bør afholde dig fra print bestilling på nettet.

Du kan gå i Sportsmaster eller Intersport. Priserne er gode – ikke så billige som på nettet – men så du vil i få en ordentlig kvalitet og garanti. Noget der ikke går af i vask efter første gang, er vigtigt. Spar ikke på kvaliteten. Nu hvor i alligevel vil have holdtrøjer, så køb noget der holder. Andet vil være dumt.

Hvorhenne og et tip om logo

Trøjerne skal i bestille på nettet. De danske butikker er alt for dyre.

Sportyfied.com er en god side. Her kan du få virkelig billige trøjer! Vælg ikke dem, alle bruger. Tænk jer om. Vælg noget anderledes og sjovt. På siden kan i finde mange af sådanne trøjer. De har fx noget, der kunne ligne en gammel liverpool trøje – dengang de havde kraver.

Logo kan i få, men det er svært. Først og fremmest kan I ikke designe et selv. Kun, hvis en af jer kan bruge Photoshop kan i gøre det. Husk en ordentlig opløsning.

Tip: Det gør ikke noget, hvis i tager et logo fra en eksisterende klub og ændre navnet.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *