Slip af med talgknopper ved hjælp af en black mask

Rigtig mange personer i Danmark har den holdning at de døjer med uren hud. Er du også en af dem der har problemer med talgknopper?
Er det blevet så slemt at det er et dagligt problem? Så er det muligvis på tide at få gjort noget ved det. Nu skal vi nemlig til at høre en hel del mere om den populære black mask.
Lad os ikke udskyde det længere og gå til det du er her for.

Benyt den populære black mask efter indlægssedlen med denne proces

Det er vigtigt at du bruger den helt rigtige procedure for at få maksimalt ud af ansigtsmasken.
Følg denne 7-trins guide under her, så sikrer du dig fuld effekt.

1. Bliv klar inden

Det er en fordel at få varmet ansigtet godt op ved brug af noget varmt vand. Det er slet ikke en nødvendighed, men det er fordelagtigt, da man får åbnet godt op for porerne – som vil gøre at black masken får størst mulighed for at virke.

2. Rens huden i ansigtet

Black masks virker bedst på hel ren hud. Gør brug af en form for anti-bakteriel sæbe, ansigtsvask eller noget lignende.

3. Påfør din maske

Tag masken på i et tyndt og jævnt lag. Det må ikke være for tyndt da man skal kunne hive ansigtsmasken af igen.
Undgå at komme for tæt på områderne tæt på læberne og øjnene. Huden her vil være for skrøbelig, at en peel off maske som denne kan risikere at tage hele det øverste lag hud med af, og det bør du meget gerne slippe for.

4. Giv masken chance for at arbejde

Giv din black mask noget tid til at arbejde. Følg anvisningerne før du går i gang hvor du kan se præcist hvor mange minutter. Ofte vil det være alt mellem 10-20 minutter. Det varierer fra mærke til mærke, men du vil mærke når ansigtsmasken indtørrer.

5.Tag ansigtsmasken af

Når masken er tørret ind, så skal man hive den af. Husk du ikke må prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle urenhederne osv. ud af din hud.

6. Kom af med resterne af masken

Du vil ende med at have rester af masken siddende tilbage i dit ansigt, og disse kan du komme af med ved at bruge en ansigtsklud og lunkent vand.

7. Giv huden tid og fugt

Gør kun brug af black masken op til 2 gange om ugen. De fleste black masks tørrer din hud en hel del, så giv huden tid samt en lækker creme til ansigtet efterfølgende.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *